Læskedrikke med blid brus

Guldborgsund Frugt har lavet SPRING som er to nye varianter af æble-læskedrikke med en smule brus.

Serien som vi kalder SPRING er en mousserende drik, der er 100% alkoholfri.
Den sælges i COOP´s butikker rundt i landet og har de den ikke på hylderne, - så spørg gerne efter den;o)
 
 
Der er to varianter:
SPRING Æble og SPRING Blomme
 

SPRING er produktet som skal udfylde et hul i produktsortimentet for alkoholfrie drikke.

Der er en stigende efterspørgsel på alkoholfrie drikkevarer i det eksklusive univers. Vi forbrugere er blevet mere kritiske og bevidste omkring ikke at indtage alkohol i forskellige sammenhænge, f.eks. ved festlige lejligheder, hvor vi skal køre bil, under graviditet eller i forbindelse med sygdom; og så er der dem som ikke ønsker at indtage alkohol, men alligevel godt vil nyde et festligt glas i godt selskab.

SPRING er udelukkende basseret på ren saft, altså ingen ekstrakter, ingen smags-essenser, ingen konserveringsmidler eller andre tilsætningsstoffer.

SPRING lader bærrene og frugterne profilere produktet, så det smager af det der står på etiketten! Den friske og mousserende oplevelse får SPRING fordi vi tilsætter en lille smule kulsyre ”blide bobler”… - og fordi SPRING er 100% alkoholfri kan de blide bobler ikke komme naturligt i forbindelse med en gæring, da det så vil give en alkoholprocent.

SPRING er velegnet til at drikke som alternativ til cider og champagne ved festlige lejligheder, ligeledes er den meget velegnet som ingrediens i drinks/apetizers.